söndag 11 augusti 2019

30 år sedan Berlinmuren föllPaneuropas ordförande, Walburga Habsburg Douglas såg på när östtyskar sprang över gränsen när grinden mellan öst och väst öppnades.
Länk till artikeln  HÄR

2 kommentarer:

  1. Hej. Jag har inte en kommentar men en fråga.Jag har för mig att vi tidigatefick kallelser till lunchmötena per epost, Jag kanske minns frl men jag missade deszvätre mötet på finska ambassaden 3 september eftersom inget kom. Eller så missade jah ett mail som radrrades av misstag. Så gick jag in på hemsidan i dag och såg det för sent! Bara en fråga om jag måste hålla koll via hemsidan eller om jag finns kvar på epostlistan. Den adress jag använder är evasterndal@hotmail.com (jag användrr inte gmailadressen)Tacksam om du kan kolla upp så jag inte missar något ytterligare Trevlig fredag Eva Sterndal

    SvaraRadera
  2. Och jag kan egentligen stava men är urusel på korrekturläsning

    SvaraRadera