söndag 20 januari 2013

Aktiviteter Vecka 4

Det händer mycket spännande och intressanta saker denna vecka som vi vill tipsa om. Första främst vill vi givetvis påminna om vår egen aktivitet - Lunchklubben. Årets första lunchklubben äger rum nu på onsdag den 23/1 kl 12:30 i Odd-Fellow Huset. Talare är Hans Wallmark (M), ordförande i Utrikesutskottet och ledamot i Försvarsutskottet. Anmäl dig senast måndag den 21/1 till Carina Berg cberg884@gmail.com, mobil 0723-63 67 92.

På onsdag förmiddag håller Seips också ett mycket intressant seminarium på medelhavsmuset om Foreign Direct Investments (FDI) i EU, och hur EU kan bli mer attraktivt att investera i. Huvudtalare är José Villaverde, professor på Univeristy of Cantabria, moderator är Anna Stellinger, Director för Seips.
Kl 08:30 startar registreringen, och kaffe bjuds, seminariet börjar 09:00 och håller på till 10:30. Anmälan görs här och måste göras senast måndag den 21/1.

På torsdag den 24/1 anordnar Europaparlamentets informationskontor och SKEN, Svenska Kvinnors EuropaNätverk, ett möte med Mikael Gustafsson, MEP, ordförande i utskottet för kvinnors rättigheter och jämstäldhet mellan kvinnor och män. Det som kommer att diskuteras är bl.a. hur den ekonomiska krisen påverkar demokrati, jämställdhet och miljö inom EU. Det bjuds på fika från kl 17:00, mötet börjar kl 17:30 och slutar 19:00. Mötet hålls i Europahuset plan 2, som ligger på Regeringsgatan 65. Föranmäl dig via mail till i.wiik@comhem.se

En fullspäckad vecka för den Europaintresserade. Vi hoppas vi ses på något ut av tillfällena!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar