lördag 1 juni 2019

Lunchklubb 12 juni - Hans Dahlgren

Välkommen till nästa lunchklubb onsdagen den 12 juni!EU-minister Hans Dahlgren kommer då att ge oss sin analys av valresultatet. Han kan då göra en bedömning av vilka möjligheter EU:s institutioner i praktiken har att utöva påtryckningar på medlemsstater, som genomför nationell politik i strid med direktiv gällande grundläggande värderingar inom EU.

EU-minister Hans Dahlgren behöver egentligen ingen vidare presentation. Han är en del av svensk politik som tidigare rådgivare åt Palme och med otaliga uppdrag sedan dess och respekterad i alla politiska läger.

Vi välkomnar särskilt intresserade blivande medlemmar och studenter. Studenter rabatteras kraftigt på försök och betalar endast 50 kr så bjud gärna med någon student du tror är intresserad av eurosamarbete. Det är en plikt att som medlem arbeta för att föreningen breddas och fördjupas, vi behöver ny och gammal kompetens i samverkan.

Anmälan sker genom betalning av 170 kr till pg 35 95 40-2 senast fredagen den 7 juni. Kom ihåg att skriva ditt NAMN på inbetalningen. Ni behöver inte skriva och svara angående er anmälan, om ni inte är några frågor.

  • Lokal:  Odd Fellow, Västra Trädgårdsgatan 11
  • Dag:  onsdagen den 12 juni
  • Tid:  12:15 startar serveringen, kom gärna i tid dessförinnan. Beräknad sluttid 13:30

Avgift:  170 kr betalas till pg 35 95 40-2 vilket också är er anmälan, kom därför ihåg att skriva ditt NAMN på inbetalningen.

Anmälan: Anmäl dig senast fredagen den 7 juni genom att betala 170 kr till pg 35 95 40-2. Kom ihåg att skriva NAMN på inbetalningen.

Med försommarhälsningar, mitt emellan hägg och syren!
Svenska Paneuropaföreningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar